Serviceaftaler

HMs serviceaftaler består af flere koncepter, der er sammensat til at imødekomme servicebehovet, som passer til din virksomhed

Forebyggende vedligehold medfører automatisk øget levetid og højere produktionskvalitet for din virksomheds mærknings- og etiketteringsudstyr.
Udover almindelig hotline og service, har du mulighed for at tegne en serviceaftale, som sikrer forebyggende vedligehold.


En serviceaftale med HM Systems sikrer, at din virksomheds mærkningsudstyr konstant er vedligeholdt og i trygge hænder. Serviceaftaler skræddersyes, så de matcher netop din virksomheds behov. Derefter sørger et hold professionelle teknikere helt automatisk for, at dit mærkningsudstyr fungerer optimalt.

HM Systems - Din servicepartner

Med os som servicepartner er din virksomhed sikret service og vedligehold af mærkningsudstyr på højeste niveau. Vi ved, hvor meget driftssikkerhed betyder for vores kunder, og optimal vedligehold af mærkningsudstyret minimerer risikoen for driftsstop betydeligt.
”Med en serviceaftale fra HM er du sikret besparelser på op til 30-40% ved professionel vedligehold af dit mærkningssudstyr fra en kompetent serviceorganisation.”

KONTAKT

Ole Anton Urban
Service Manager
+45 2299 6178
Lone Beeck
Service Coordinator
+45 8144 0141