HM Systems støtter UCL's Automationsteknologiuddannelse med donation af bordprinter

Efter en samtale med lektor Claus Bredahl Jensen på HI-messen i 2023 besluttede HM Systems at donere en Zebra bordprinter til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense med det formål at støtte og udvikle næste generations automationsteknologer.

UCL er førende inden for automationsteknologi og tilbyder en toårig uddannelse, der udruster de studerende med nødvendige færdigheder til at navigere i komplekse industrielle miljøer. Studerende deltager i praktiske projekter, herunder simulering og optimering af produktionsanlæg, såsom den medicinproduktionslinje, hvor HM Systems' bordprinter blev integreret.

 

Praktisk læring og industriel integration

Under ledelse af erfarne undervisere som Claus Bredahl Jensen fokuserer UCL på hands-on læring, der reflekterer virkelighedens udfordringer inden for automation. HM Systems' bordprinter understøtter undervisningen og giver studerende vigtig erfaring, der forbereder dem til de virkelige udfordringer, de vil møde i deres fremtidige karriere.

 

Under deres afsluttende projekt i første år af uddannelsen havde UCL's automationsteknologistuderende netop mulighed for at anvende den donerede bordprinter fra HM Systems i praksis.

Produktionslinjen, som simulerer en medicinproduktionsproces, krævede nøjagtig og pålidelig label-printing til at identificere og spore hvert produkt gennem processen. Bordprinteren spillede en central rolle i denne øvelse ved at sikre, at hver pilleglas var korrekt mærket og klar til kvalitetskontrol.

 

Fremtidige udfordringer og innovation

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense viser en sund tilgang til fremtidssikret læring ved aktivt at søge samarbejde med virksomheder som HM Systems. Deres initiativ med at integrere praksisnære teknologier i undervisningen viser deres fokus på at udstyre studerende med de nødvendige færdigheder til at tackle fremtidens industrielle udfordringer. HM Systems er glade for at kunne støtte UCL i deres arbejde med at styrke uddannelsesmiljøet og de studerendes forberedelse til arbejdsmarkedet.

 

 

Bordprintere til
ethvert behov

Vil du vide mere om vores forskellige bordprintere?
Klik her for at læse mere, eller kontakt vores salgsafdeling. De sidder klar til at rådgive dig om mulihgederne.