logotop new

Kompetent og kundemindet servicetekniker.

 

HM Systems A/S søger en ansvarsbevidst og fleksibel service tekniker til at servicere vores kunder i Danmark og i udlandet. HM Systems A/S leverer etiketteringsløsninger og specialmaskiner til mange af de store virksomheder i Danmark og udlandet Arla, Danish Crown og Stryhns. HM Systems A/S har hovedsæde i Haderslev, salgs og service afdeling på Sjælland og datterselskab i Schweiz. HM Systems er en af Europas største leverandører af etiketterings- og mærkningsløsninger.


Vi forventer du er: ærlig, har evnen til at vejlede og servicere vores kunder, kan holde mange bolde i luften, har interesse for tekniske løsninger, har evnen til at tænke ud af boksen og ikke bange for at prøve noget nyt. Du har et godt kendskab til el- og luftstyringer, kendskab til PLC, herunder Siemens og Allan Bradley.


Du har lyst til at rejse (med kort varsel). Din alder er mellem 25 og 40 år og du har gode sprogkundskaber i både engelsk og tysk. Du er uddannet automatikmekaniker, elektriker eller lignende. Vi forventer, at du er praktisk tænkende og har god tegningsforståelse.


Vi kan tilbyde dig et spændende job, med mange udfordringer og gode kollegaer. Firmabil, telefon, pc og iPad. Deltagelse i vagtordning. Løn efter kvalifikationer.


Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Service manager Ole A. Urban på tlf. +45 22996178 eller sende en ansøgning til mail@hm-systems.dk.