logotop new

Serviceaftaler

service intermec3

Forebyggende vedligehold medfører automatisk øget levetid og højere produktionskvalitet for din virksomheds mærknings- og etiketteringsudstyr.
Udover almindelig hotline og service, har du mulighed for at tegne en serviceaftale, som sikrer forebyggende vedligehold.
En serviceaftale med HM Systems sikrer, at din virksomheds mærkningsudstyr konstant er vedligeholdt og i trygge hænder. Serviceaftaler skræddersyes, så de matcher netop din virksomheds behov. Derefter sørger et hold professionelle teknikere helt automatisk for, at dit mærkningsudstyr fungerer optimalt.

service på linie2

Med HM Systems som samarbejdspartner er din virksomhed sikret service og vedligehold af mærkningsudstyr på højeste niveau. Vi ved, hvor meget driftssikkerhed betyder for vores kunder, og optimal vedligehold af mærkningsudstyret minimerer risikoen for driftsstop betydeligt.

”Med en serviceaftale fra HM er du sikret besparelser på op til 30-40% ved professionel vedligehold af dit mærkningssudstyr fra én kompetent serviceorganisation.”