HM Systems løser opgaver for nogle af de "tunge drenge" i dansk industri

 

Food

Vores kundeliste omfatter bl.a. Stryhns, Danish Crown og Arla Foods. Hos Arla har vi leveret en specialudviklet løsning til etikettering og forsegling af bl.a. osten: "Malthe". 

Slagter lampe logo

Slagter Lampe hvis rødder går tilbage til 1939 driver i dag en moderne slagterforretning, hvor kompromisløs faglighed og højeste kvalitet er nøgleord. Vi har leveret etiketterings- og printløsninger inden for crossweb labelling, flowpack og print igennem en længere periode.

Tulip der er en global leverandør af højt forædlede fødevarer har igennem mange år brugt HM som leverandør af labelling systemer, tvær- baner og printløsninger overalt på Tulips mange fabrikker.

HM har siden 2005 leveret en lang række print & apply maskiner, software og pallemærknings- løsninger. HM løsningerne er med til at sikre at: ”kaffen alle kan li” er sikkert og korrekt mærket i alle henseender.

HM leverer en bred pallette af mærknings- systemer inden for alle områder af mærkning. Det drejer sig om detail, kolli og pallemærkning. En stor del af disse systemer er miljørigtige og optimeret med henblik på at reducere Arlas carbon footprint og CO2 udledning samt optimering af bæredygtig produktion.

C&D Foods er en af Europas førende producenter af mad til hunde og katte og har eksisteret i mere end 50 år. C&D Foods ægger vægt på dyrevelfærd og prøver hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for ernæring og indpakning. HM har leveret alle typer af mærkningsløsninger til C&D Foods . Løsningerne inkluderer Hi-speed etikettering og print, pallemærkning og software løsninger inden for track and trace samt Pack-Ml og OEE data.

HM har leveret mærk- ningsløsninger til Danish Crown i en lang årrække inden for etikettering, print, track and trace, tværbaneetikettering samt software og printløsninger.

Industri

Af kunder i industrien har vi leveret til bl.a. Rockwool og Danfoss. Ved Danfoss har vi leveret en løsning til etikettering af hydraulikmotorer.

HM har bl.a leveret en unik og innovativ logistikløsninger, der i stand til automatisk at udskrive, placere og påsætte specialetiketter som forsegler følgesedlerne på kasser. Robotløsningerne, der består af to robotter kombineret med en HM print og påsætningsløsning er i stand til at håndtere kasser fra 50 til 600 mm. Løsningen har givet massiv forøgelse af produktiviteten og en markant omkostningsreduktion.

HM har leveret mange produktidentifikationssystemer med præcisionsmærkning og print til både Danmark og udlandet. De fleste løsninger har et højt indhold af teknologi og software. Der er også leveret en række kundetilpassede Print & Apply systemer med specialprint.

Flügger er en international koncern med afsæt i Norden. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordineret sortiment indenfor dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet og maleværktøj. HM har leveret en lang række systemer og maskiner til mærkning af Flüggers produkter specielt med fokus på rundt-om etikettering, pallemærkning, software og og ink-jet print.

Pharma

I pharma industrien har vi leveret udstyr til bl.a. Radiometer, Coloplast og H. Lundbeck. Hos Lundbeck har vi udviklet en specialløsning til printing og verificerering af etiketter.