Smart softwareløsning til Sv. Michelsen Chokolade

Softwareløsning øger produktivitet og sikrer Sv. Michelsen lovpligtige stamdata fra GS1 Tradesync.

Sv. Michelsen Chokolade bygger på en mangeårig tradition, hvor håndlavet chokolade er leveret siden 1933. Virksomheden benytter kun råvarer af højeste kvalitet, samarbejder med Fairtrade og har som vigtigste værdi "Kvalitet overalt".

 

For at imødekomme EU regulativer og krav fra Fødevarestyrelsen omkring emballagemærkning, har HM Systems i et tæt samarbejde med Sv. Michelsen og GS1 Trade Sync oprettet varestamdata for alle produkter og dermed sikret, at alle lovpligtige informationer hentes fra én central database.

 

Løsningen er opbygget med et af os udviklet software, HM Data Sync, der styrer synkronisering og formatering af stamdata fra GS1 Trade Sync. Yderligere er der udviklet en brugerflade i NiceLabels designsuite, så design og print af etiketter håndteres nemt og sikkert.

 

 

"HMs løsning har forbedret vores produktlogistik og sikkerhed for korrekte informationer betydeligt” udtaler Nicolas Dorff, der har fungeret som Sv. Michelsens projektleder under implementeringen af projektet.

 

 

Løsningen fungerer ved at HM Data Sync henter varestamdata til en lokal produktdatabase og dermed elimineres fejl, da stamdata kun vedligeholdes ét sted. De godkendte data kan nu bruges til at designe og printe alle labels, som anvendes i produktionen. Når stamdata er opdateret, kan design af labels foregå off-line og dermed er produktion sikret ved eventuelle nedbrud.

 

HM løsningen er udviklet i NiceLabel Designer som har et meget brugervenligt interface. Der behøves ingen specialistviden for at anvende løsningen. Operatører kan hurtigt vælge data, justere indstillinger og få previews af printjobs for kvalitetssikring.

 

Løsningen kan anvendes til alle kendte etiketprintere og sikrer, at der hurtigt og sikkert håndteres data og print af de mange forskellige labeldesigns som anvendes i produktionen.

FLERE INFORMATIONER

Kontakt os for flere informationer om optimering af logistik, stamdata og produktivitet i produktionsmiljøer.

Se Sv. Michelsens håndlavede kvalitetschokolader her.