Mød os på årets Hi messe
...ansigt-til-ansigt, uden mundbind og restriktioner!

På vores stand viser vi de nyeste løsninger inden for bæredygtig mærkning og industri 4.0, spændende produktnyheder og eksempler fra vores brede produktprogram inden for etikettering og mærkning.

D. 5. – 7. oktober 2021 udstiller vi på Hi industrimesse i Herning, hvor vi især stiller skarpt på emnerne Industri 4.0 og bæredygtighed. Vi har udvalgt de nyeste løsninger og produkter, og ser frem til at præsentere dem for jer på vores stand L9140 i hal L.

 

Grøn er det nye sort – også for industrivirksomheder!

Den grønne omstilling er kommet for at blive, og vi skal hoppe med ombord inden toget er kørt. For rigtig mange brancher er det efterhånden blevet så altafgørende at kunne fremvise grønne initiativer og gøre en klimaindsats, at man ellers risikerer at blive hægtet af.

 

Vi hos HM Systems har en vision om at gøre etiketteringsbranchen mere bæredygtigt og klimaklar – derfor har vi den seneste tid arbejdet ekstra hårdt på at kunne fremvise vores nye opdaterede HM Linerfree 4.0, der er vores bud på fremtidens grøn etikettering. Løsningen medvirker til at reducere CO2-udledning og eliminerer affald i produktionen. 

Vi præsenterer: HM Linerfree 4.0  

En patenteret print & apply løsning til kasse- og kollimærkning, der ikke bruger bagpapir og derved eliminerer affald. Løsningen tilbyder en markant miljømæssig gevinst og understøtter bl.a. FN’s verdensmål nr. 9, 12, 13 og 15. I modsætning til traditionel etikettering, hvor helt op til 50% af etiketmaterialet bliver til affald, anvender HM Linerfree 4.0 ikke bagpapir, hvilket sikrer 100% udnyttelse af etiketmaterialet og zero waste. På den måde er det muligt at minimere miljøpåvirkningen og fjerne unødigt spild og affald i produktionen.

 

Dette kan du også se på vores stand …

 • Ny TIJ-Inkjet løsning  
  – Vi præsenterer den nye HSAJET® MCX-printer fra HSA Systems. Med HSAJET® MCX-printeren er du sikret en fleksibel printløsning, hvor brugervenlighed, designfrihed og driftssikkerhed er i fokus, samtidig med, at du får alle fordelene fra den velkendte HP TIJ 2.5 teknologi: En ren og stort set vedligeholdelsesfri løsning, hurtig omstilling med nemt skift af blækpatron, høj printhastighed og et print i høj kvalitet. Flere informationer vil blive præsenteret på messen. 

 • Håndholdte og CIJ Inkjet printer løsninger
  – Prøv fx den smarte og superfleksible EBS 260 handjet printer, der bl.a. er ”kendt” fra tv-programmet En Vej Ud på TV2, hvor den var med til at afsløre hemmelige koder og budskaber til de deltagende kendisser (Kan ses på Tv2 Play). 

 • Tværbaneetikettering
  – Oplev vores HM 4000 Servo, der tillader etikettering med print på vakuumpakkede produkter med en kapacitet på op til 250 pakker i minuttet, live på vores stand.
 • Nyeste printere og print engines
  –   fx den nye Zebra ZE511 print engine, samt Zebra ZT411 og Honeywell PX4E.

 • Smarte NiceLabel løsninger
  – fx med scanning af produkter for nem og hurtig print på mange forskellige printere.  Læs mere om NiceLabel her 

 • Industriel kabel print
  – Wraptor A6500 fra Brady.

 

Gratis adgang

Brug koden hi-21157 når du bestiller din billet, så får du gratis adgang til messen.

 

Vi ser frem til at møde vores kunder og diskutere udfordringer og løsninger over en kop kaffe på stand L9140.

 

Du kan bestille din billet her.

 

 

Vi ses i Herning d. 5.-7. oktober!