Verdens førende software til etiket-, stregkode-, RFID- og kortudskrivning

 

BarTender fungerer godt som en selvstændig mulighed såvel som i integration med anden software. Det er den optimale løsning til næsten enhver on-demand udskrivning eller markeringsapplikation, såsom: Etiketter, trykning og vedhæftning, direkte mærkning på dele og emballage, tegn og meget mere. Vend om og opdag hvorfor tusinder af verdens største virksomheder og hundredtusindvis af brugere i mere end 150 lande er afhængige af BarTender.

 

 

Download brochure

 

Download 30-dages prøveversion

PC-baseret licensering

Professionelle og grundlæggende udgaver er licenseret baseret på antallet af pc'er, som BarTender er installeret på.

BarTender Basic

De vigtigste BarTender-designfunktioner, men uden ekstern databaseforbindelse og automatisering. De fleste funktioner til kortudskrivning, men kun kodning fra magnetstrimmel. Print Station er inkluderet som den eneste partner applikation.

BarTender Professional

Alle automatiske designfunktioner og meget af dataadgangsfunktionen, men ingen automatisering fra anden software. Understøtter RFID. Alle funktioner til kortudskrivning, men kun kodende magnetstrimmel. Inkluderer partnerprogrammerne Print Station og Batch Maker.

Printerbaseret licensering

Begge automatiseringsudgaver begrænser ikke antallet af netværksbrugere. Licensering er baseret på antallet af printere, som BarTender bruger på netværket.

BarTender Automation

De mest kraftfulde BarTender-designfunktioner plus standard integrationskapacitet til automatisk styring af anden software. Understøtter RFID. Alle funktioner til kortudskrivning, men kun kodende magnetstrimmel. Ingen avancerede serverfunktioner. Inkluderer ikke bibliotekar eller vores mest avancerede sikkerhedscenter funktioner. Printer Maestro styrer netværksprintere, der kun er synlige for den lokale pc, og sporer ikke printerforsyninger. Joblogging, History Explorer, genoptryk kun fra lokal database.

BarTender Automation Enterprise

Den mest kraftfulde udgave med avancerede serverfunktioner til centraliseret printstyring og styring. Har de mest avancerede integrationsfunktioner. Understøtter RFID og alle kortudskrivning og chipkortkodningsfunktioner. Indeholder alle 8 partnerprogrammer inklusive bibliotekar og den mest avancerede version af Security Center. Printer Maestro sporer også brugen af printerforsyninger.

Henrik Thomsen
Managing Director (CEO)
Export
+45 2531 7506
Sten Krag-Hansen
Area Sales Manager
Central and North Jutland
+45 4096 9209
Tage Lund
Sales Manager
South Jutland & Funen
+45 2067 0252
Nicolaj Kjerkegaard
Sales and Product Manager
HM Linerfree
+45 2614 9755
Jan Kondrup
Key Accounts & Export
+45 2141 7810
Ole Kristensen
Regional Sales Manager
Zealand & Sweden - Sales & Service
+45 2514 1322