logotop new

Lasermærkning

2D WEB
Vi har ændret spillereglerne igen!

 

Prøv den første modulare laser som kan udvides løbende efter dine behov

Pålidelig
Alsidig

Økonomisk

Enkel

Præcis

Ansvarlig

 

 

Icon 2 WEB

ICON2

iCon2 er en ny avanceret laser som er kompakt, hurtig og meget nem at anvende.

 

En stor forbedring med iCon2 er muligheden for at mærke både lineære og 2D stregkoder. Statisk mærkning af stregkoder er standard og dynamisk stregkode-mærkning er nu muligt.

 

iCOn2 har en højttydende optik med en kraftfuld hardware og software men er samtidigt meget kompakt. Det gør den egnet til de fleste produktionslinjer og samtidig egnet til et bredt udvalg af materialer og brancher.

Download button
SPA C water bottles WEB

SPA CO2 Laser

 

– en modular laser der kan opgraderes hvis dine behov ændrer sig.

 

MACSA SPA laser er et nyt og innovativt koncept og har samtidig en række forbedringer, som f.eks. et robust metalkabinet og en effektiviseret strømforsyning. Da snavs og støv er uønskede i et lasermærkningssystem, er SPA konstrueret med et stærkt forbedret filtersystem til at holde laseren og elektronikken ren og kølig. Dermed forbedres serviceintervaller og levetid betydeligt.

 

Download button
SPA Fiberlaser WEB

SPA Fiberlaser

 

SPA Fiber Pulsed is a Fiber laser specialized in in coding and marking of a variety of materials of such as films, plastics and metals and other industrial products.

 

Download button

SPA Fiber Film is a Fiber laser specialized to apply variable information to flexible packaging and other foil, film and plastic coated packaging.

 

Download button