logotop new

 

Kompetent montør søges til innovativ virksomhed

 

HM Systems A/S søger en ansvarsbevidst og kompetent montør til at bygge vores styringer og maskiner. HM Systems A/S leverer etiketteringsløsninger og specialmaskiner til mange af de store virksomheder i Danmark og udlandet som f.eks: Arla, Danish Crown, Lantmannen, og Stryhns.

 

HM Systems A/S har hovedsæde i Haderslev, salgs og service afdeling på Sjælland og datterselskaber i Basel, Schweiz og Købernhavn. HM Systems er en af Europas største leverandører af etiketterings- og mærkningsløsninger.

 

Vi forventer du er: ærlig, har interesse for tekniske løsninger, har evnen til at tænke ud af boksen og ikke bange for at prøve noget nyt.

 

Du har et godt kendskab til el- og luftstyringer, et højt niveau inden for PLC og tavlebygning, herunder Siemens og Allan Bradley.

 

Du er uddannet automatikmekaniker, elektriker eller lignende. Vi forventer, at du er praktisk tænkende og har god tegningsforståelse.

 

Vi kan tilbyde dig et spændende job, med mange udfordringer og gode kollegaer. Løn efter kvalifikationer.

 

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte COO, Jørgen Seeberg på tlf. +45 7420 0933 eller sende en ansøgning til mail@hm-systems.dk.